cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Други

Стаж в Български център за нестопанско право

14 Февруари 2020

Български център за нестопанско право (БЦНП) е създаден през 2001 г. с мисията да подкрепя хората в България да могат свободно да се сдружават и да работят заедно за обществено полезни проекти. БЦНП изпълнява мисията си, вярвайки, че в едно демократично общество гражданските организации са важен елемент и двигател на позитивната промяна.

Стажът при нас е предизвикателство и интересно преживяване за тези, които имат желание да работят за подобряване на средата чрез изграждането на независимо гражданско общество, което реално участва в развитието на страната ни.

В рамките на стажа:  

  • Можеш да се включиш в изготвяне на сравнителен анализ на правна регламентация по въпроси, свързани с правата на хората с интелектуални и психично-здравни проблеми – в т.ч. относно института на подкрепеното вземане на решение като алтернатива на запрещението.
  • Можеш да се включиш в проучването на актуални публикации и анализи на теми, свързани с ролята на гражданските организации в съвременното общество
  • Можеш да се включиш и в текущата работа по консултиране на организации с нестопанска цел – БЦНП оказва такава правна подкрепа на организациите в България

По време на стажа си при нас със сигурност ще имаш възможност да се запознаеш с дейността и на други организации, с които работим и си партнираме.

Кого търсим ние…

Теб, ако:

  • Си студент по право – завършен минимум III курс
  • Имаш възможност да отделяш минимум 2 пъти седмично по 4 часа време за стаж
  • Владееш чужд език (английски, немски, френски) над средното ниво
  • Виждаш в правото инструмент за решаване на социални проблеми
  • Си отговорен/на, комуникативен/на и отзивчив/а.

 

Ако проявяваш интерес да се включиш в стажантската програма на БЦНП, може да ни изпратиш своята автобиография и кратко описание на мотивацията си за кандидатстване на anna@bcnl.org, лице за контакт – Анна Адамова. Или директно да ни се обадиш на (02) 981-66-17.

назад