cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Нови хоризонти за участниците в програмата „Предприемачество за нестопански организации“

2 Октомври 2018

В последната седмица на септември програмата „Предприемачество за нестопански организации“ събра представители на 17 граждански организации, които са стартирали или които предстои да стартират своите предприемачески проекти.

Победителите от предходното издание се срещнаха за последен път като участници в акселератора на програмата. По време на индивидуалните консултации, предхождащи обученията, те споделиха напредъка по своите проекти, трудностите и дилемите, пред които са изправени в тяхната реализация.

„Съучениците“ (както те самите се наричат) съпреживяха различни емоции по време на гостуването им в дневния център на Фондация „Светът на Мария“. Там те разказаха за предизвикателствата и плановете, които имат занапред, и чуха приятелски съвети един от друг, както и от Станислав Сираков, съосновател на LaunchHub Ventures, който лично проследява и консултира всички участници в програмата през последните години. Втората част от гостуването беше „урок по готвене“ от кетъринг специалистите от Bon Appétit – социалното предприятие на фондацията (също една от идеите, получили финансиране в рамките на Програмата в изданието 2016/2017).