cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Apeiron Academy дава възможност на организация, работеща с деца-таланти, да получи безвъзмездно консултиране в сферата на PR

5 Август 2010

Apeiron Academy, акредитиран център на британския институт за PR - the Chartered Institute of PR (CIPR), дава възможност на неправителствана организация, работеща с деца-таланти, да получи безвъвзмездно PR проект за популяризиране на своята дейност, както и последващо консултиране за изпълнение на заложените в проекта идеи.
 
Автор на проекта ще бъде ПР специалист – победител в конкурса на Apeiron Academy за пълна стипендия за обучение в престижната квалификационна програма "Diploma in PR" на британския CIPR.  Най-добрият проект ще бъде избран в края на септември от жури с участието на български PR специалисти, водещи преподаватели и PR професионалисти от Великобритания.

 

Проектът-победител ще бъде предоставен на избраната от Apeiron Academy организация-партньор след приключването на конкурса и обявяването на победителя.

 

Организацията, която иска да се възползва от подкрепата, трябва да отговаря на две основни изисквания – да има активна дейност през последната една година и да може да я докаже, както и да работи по образователни проекти за поощряване, подпомагане и развитие на детски таланти.

 

Ако проявявате интерес за партньорство с Apeiron Academy, можете да изпратите:


• кратко описание на реализиран през 2009-2010 година проект/и и  

   видео/снимков материал;
• мотивационно писмо, показващо как бихте използвали подкрепата на

  Apeiron;
• кратко представяне на организацията ви.

 

НПО –та, покриващи тези изисквания, имат възможност да заявят желание за участие в инициативата до 30 август 2010 г. като се свържат с екипа на Apeiron Academy.


 За Apeiron Academy, Акредитиран квалификационен център на the Chartered Institute of Public Relations (CIPR, UK)

Apeiron Academy е програмата за образователни инициативи на Apeiron Communication, консултантска компния в сферата на PR и комуникации. През 2006 година Apeiron Communication премина успешно процеса на акредитация и получи статут на Aкредитиран център на CIPR. От тогава академията предоставя най-престижните квалификационни програми на британския институт в България. Организационната мисия на Apeiron Academy е обвързана с обогатяването на комуникационните умения на специалисти и мениджъри в различни сфери и с реализирането на добри професионални практики, разкриващи възможностите на ефективните комуникации.

 

За контакти:

Ina Penkova
Apeiron Communication
T: (2) 811 78 55
М:  855 145 875
E: ipenkova@apeironcommunication.com
назад