cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

БЦНП ОРГАНИЗИРА ОБУЧЕНИЯ НА ТЕМА: „Общини и НПО: партньорство без конфликт на интереси”

15 Март 2010

Българският център за нестопанска право организира обучения на тема „Общини и НПО: партньорство без конфликт на интереси”. 


Обученията са насочени към представители на местните власти, общинска администрация и представители на гражданските организации. Основната цел на обученията е да се представят моделите на партньорство между общини и НПО и начините за тяхното осъществяване без с това да се накърняват разпоредбите на Закона за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси.


По време на обученията ще се коментират също въпроси и казуси от практика, свързани с различни ситуации на конфликт на интереси и тяхното избягване в процесите на взаимодействие между общини и НПО.


Обученията се организират със съдействието на регионални сдружения на общините из страната. До момента бяха проведени обучения в гр. Пловдив и гр. Ловеч.


Предстоят следните обучения:

17 март 2010 г. гр. Стара Загора;

25 март гр. Свищов;

16 април 2010 г. гр. Варна;

23 април община Кирково


Обученията се осъществяват в рамките на проект „Общини и НПО: партньорство без конфликт на интереси”, изпълняван от БЦНП и подкрепен от програмата МАТРА на холандското Министерство на външните работи.За повече информация, може да се свържете с нас на тел: (+3592 981 66 17) или чрез e-mail: info@bcnl.org

назад