cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

БЦНП ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРА КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА

25 Юли 2007

На 24 юли 2007 г. Фондация “Работилница за граждански инициативи” организира връчването на годишните награди “Заедно 2007”, с които се отличават дарителски кампании, организирани от нестопански и бизнес организации.

 

Български център за нестопанско право получи награда в категорията “Най-добра кампания за набиране на средства”, за организираната през месец май благотворителна кампания “Да помогнем на хората без дом да променят съдбата си”. Тази кампания не е част от проект и ангажираните с осъществяването й работеха на доброволни начала.

Журито, оценяващо кампаниите, бе в състав Биляна Раева, Георги Лозанов, Максим Бехар, Невена Цонева, Николай Василев, Мая Няголова, Ралица Агайн и Румяна Георгиева.

 

Използваме този повод да благодарим на всички, които ни помогнаха по един или друг начин в това начинание, защото без Вас то нямаше да бъде факт. Признателни сме на всички партньори и дарители, че бяха част от кампанията и заедно постигнахме този резултат. Благодарим и на екипа на Фондация “Работилница за граждански инициативи” и на уважаемото жури за техния избор, защото това признание ни насърчава да продължаваме да работим и занапред в същия дух.

 

Повече информация относно кампанията може да намерите тук:

http://www.bcnl.org/newsbg.php?n=223

http://www.bcnl.org/newsbg.php?n=220

 

назад