cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

БЦНП с награда за най-сполучливо партньорство с VIVACOM

9 Декември 2020
Най-сполучливо партньорство 2019


Горди сме да споделим, че Български център за нестопанско право заедно с партньорите ни от VIVACOM получихме ценния приз „Най-сполучливо партньорство“ за съвместните ни усилия да реализираме VIVACOM Регионален грант - Програмата, която 5 години подкрепя идеите на граждански организации с мисъл и отношение към местните общности, от малките и по-големи населени места. Това признание е не само  за нас от БЦНП, но и за нашите съмишленици от НПО Портала, с които сме заедно в това начинание от самото му начало.

Наистина сме радостни, че през 5-те издания бяхме част от Програмата и продължаваме да бъдем. Защото знаем колко е полезна за малките организации и какви страхотни неща направиха 68-те проекта, получили подкрепата на Регионалния грант до момента.

Отправяме нашите благодарности и на инициаторите от Българския дарителски форум
за престижното отличие!

Ако и вие искате да станете част от общността на Регионалния грант - кандидатствайте в шестото издание с проектна идея ТУК!

Краен срок: до 12 януари 2021 г.

Повече информация ще откриете тук.

Подробности от събитие по връчване на отличията вижте тук.

Емоцията и радостта не ни позволиха да спазим дистанция, но за щастие вече сме носещи имунитет, не риск от зараза. А и дезинфекцията винаги помага (преди и след прегръдка).

назад