cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Фондация Лале обявява конкурс за Проект на годината 2008

22 Януари 2009

Фондация Лале обявява традиционния Конкурс Проект на Годината за най-добър проект на неправителствена организация в социалната сфера за 2008 година. Инициативата се провежда за четвърта поредна година и е провокирана от множеството добри проекти, осъществени през последните години в цялата страна. Всеки от тях е дело на хора, вложили много от себе си за успешното му изпълнение.

 

В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през настоящата година изпълняват проект, насочен към подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на определени групи от хора със затруднения или на общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

 

Представените проекти ще бъдат оценени по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

 

Най-добрите проекти ще бъдат излъчени от жури в състав Иво Прокопиев, Председател Икономедия АД и председател КРИБ; Адела Пеева, режисьор; Бен Крос, английски актьор; Петя Тетевенска, Член на УС на Българска Национална Телевизия; Вилем ван ЕЕ, Посланик на Кралство Нидерландия; Левон Хампарцумян, Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор, УниКредит Булбанк; Ани Захариева, ФеърПлей Интернешънъл АД; Нина Мирчева, Директор Корпоративни Комуникации, М-ТЕЛ; Бернард Москини, Генерален директор, БТК.

 

Проекти могат да бъдат номинирани от организации и лица. Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от линка по-долу, от Интернет страницата на Фондацията www.tulipfoundation.net или получен по електронна поща info@tulipfoundation.net. Номинации се приемат до 30 януари 2009 година по електронна или обикновена поща на адрес: Проект на Годината 2008, Фондация Лале, ул. Река Осъм 1, an. 2, София 1124.

Пълен списък на номинираните проекти ще бъде представен в Интернет страницата на Фондацията. Отличените организации и награди ще бъдат публично обявени през пролетта на 2009 година. Наградата е специално изработена от известния български скулптор Георги Чапкънов.

 

назад