cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

ФОНДАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ „ЧИТАЛИЩА" ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

23 Януари 2008

Фондация за развитие „Читалища” е неправителствена организация в обществена полза, регистрирана през 2004 година. Наследник е на проекта „Гражданско развитие и участие чрез мрежата на читалищата” /Проект”Читалища”/, реализиран 2001-2004г. с подкрепата на ПРООН, Министерството на културата, Американската агенция за международно развитие и програма „Матра” на Холандското правителство. Оказва подкрепа за превръщането на читалищата в съвременни общностни културни и информационни центрове, подпомагащи местното развитие и гражданското участие.

 

Кандидатите трябва да са с висше образование, да притежават отлични мениджърски умения и опит по разработка и изпълнение на европейски и други проекти. Познаването на Оперативните програми за развитие и възможностите, които се предоставят чрез тях за финансиране   през 2007-2013 година е предимство. Писменото и говоримо владеене на английски език е желателно. Базовото възнаграждение от 1000 лева може да бъде променено в зависимост от разработените и успешно защитени нови проекти.

 

Заинтересованите лица могат да изпращат CV и кратко мотивационно писмо, в което да посочат имената и контактите на двама препоръчители.

 

Срокът за кандидатстване е 16 часа на 05.02.08 г. Документите се приемат в електронен вид на адрес: aginina@abv.bg   


За повече информация:  0896 669 226 

 

назад