cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

И читалищата в Пазарджик вече знаят!

23 Май 2019

Темите за правната рамка за юридическите лица с нестопанска цел е най-вълнуващата ни тема, винаги с голям ентусиазъм и старание я разказваме. На 22.05., по покана на инж. Радка Енчева-Кочева от Регионален експертно-консултантски и информационен център "Читалища" – Пазарджик, експерти на Български център за нестопанско право проведоха обучение на 62-ма представители на читалища от гр. Пазарджик и областта. Темите на обучението бяха вписване на действителен собственик и годишно финансово отчитане в Агенция по вписванията.

     

Екипът на БЦНП беше гостоприемно посрещнат от РЕКИЦ "Читалища" – Пазарджик в НЧ "Хр. Ботев-1897 г.". Участниците в обучението бяха не само подготвени с редица въпроси, но и изключително активни в намирането на техните отговори. След лекционната част, която се проведе по-скоро под формата на диалог, последва едночасова дискусия, в която представителите на пазарджишките читалища получиха нужната им информация от екипа на БЦНП.

Колеги, благодарим ви за доверието, което ни оказахте и за ползотворната работа в слънчевия Пазарджик!

За най-новите ни обучения и програми, както и за последните новости в правилата за ЮЛНЦ следете нашата страница и/или ни следвайте във фейсбук.

 

 

* Заглавната снимка към новината е изтеглена от официалния уеб сайт на на Община Пазарджик.

назад