cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Как да стартираме стопанска дейност с мисия и кауза? | Webinar | 03.02.2022 | 16:00

25 Януари 2022

Чудите ли се как една гражданска организация може да развива стопанска дейност? Какви са ползите от това, какъв е смисълът, за кого го прави и какво ще постигне? Край на чуденето! Заповядайте на уебинара „Как да стартираме стопанска дейност с мисия и кауза?“, в рамките на който ще разберете отговори на тези и много други въпроси, свързани с развитието на социално предприемаческа дейност. 

Очакваме ви на 3 февруари, от 16:00 до 17:00 часа (онлайн в платформата Zoom). Участието в уебинара е безплатно, но е необходимо да се регистрирате ТУК, за да получите линк за достъп. 

В рамките на събитието ще представим накратко какво всъщност представлява стопанска дейност за НПО и как една гражданска организация да започне да планира и работи в посока развитие на бизнес с добавена стойност. 

Тук е мястото, където ще можете да зададете своите въпроси относно 12-ото издание на LET’s GO: Програма за предрпиемачество за НПО, за която можете да кандидатствате до 15.02.! Вярваме, че споделеното по темата ще ви вдъхнови да се включите в програмата и ще разшири разбирането ви за това как да използваме бизнеса с добавена стойност като един мощен инструмент за правене на добро.  

Но каква би била тази среща без доза вдъхновение от живия живот? Затова ще ви срещнем и с едно българско социално предприятие, което е преминало през етапа по стартиране на стопанска дейност и може да сподели вдъхновяващи идеи и съвети от кухнята на … бизнесите с кауза. 

Не пропускайте да се регистрирате тук и подгответе своите въпроси по темата. Ще се радваме да ви отговорим! 

Уебинарът е подходящ за екипи на граждански организации, които имат интерес да кандидатстват в LET’s GO с идея за стартиране на стопанска дейност, както и за такива, които все още нямат идея, но имат желание да развиват дейност в тази насока. 

Повече информация за LET’s GO: Програма за предприемачество за НПО, както и срок и регламент за участие, вижте ТУК  

 


назад