cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Кандидатствайте за обучение "Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи"

15 Март 2018

Кандидатствайте за обучение "Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи"

Срокът за кандидатстване е до 23 март и за целта е необходимо да попълните онлайн формуляр след като се запознаете с целите и формата на обучението.  

Обучението ще се проведе  на 17 и 18 април 2018 г. в София и се организира от Български център за нестопанско право в рамките на Програма за подкрепа на граждански организации в набирането на дарения. Преминалите обучението организации ще имат възможността да кандидатстват за грант в размер на до 2000 лева, с който да подпомогнат реализирането на своя фъндрейзинг инициатива.  

Обучението е насочено към изграждането на умения и знания за стратегическите подходи в набирането на дарения от индивидуални и корпоративни дарители. Основната цел е да се насърчат участниците да стартират или надградят вече стартирани инициативи за набиране на дарения. Обучители от България ще запознаят участниците с ролята на набирането на дарения за осигуряването на финансова устойчивост на НПО и необходимите условия, за да бъде фъндрейзинга част от бъдещото развитие на организациите. Ще се предостави полезна информация и практически съвети относно стъпките по организиране на процеса и инструментите, които се използват в България, както и ще се споделят много успешни примери на организации от страната.

Формулярът за кандидатстване, както и повече информация за програмата на обучението може да намерите  ТУКОбучението се организира с подкрепата на Фондация „Америка за България".


 

 

 

назад