cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

На 18 сме!

26 Юни 2019

18 години зад гърба ни, множество предизвикателства днес и още повече смели мечти за бъдещето на гражданския сектор в България

 

Част от настоящия екип на БЦНП след изкачване на един известен хълм -

символ на множество преодолени предизвикателства и бъдещи такива.

 

Скъпи приятели,

Мисията ни да работим за подобряване на средата за НПО не се промени през годините, но контекстът в който работим, е много различен от този, в който започнахме. Няма да му даваме оценка, защото всичко, което споделим, ще е относително.

Това лято Български център за нестопанско право става на 18 години. И въпреки, че организацията е различна от тази през 2001г., все същите неща ни вълнуват. Множеството граждански организации, които смело работят за по-добрия живот на всички ни, продължават да ни зареждат ежедневно с ентусиазма и смисъла, който носят, мотивират ни още по-усърдно и професионално да им помагаме и да намираме добрите решения за тях.

 

Среща с екипа на Международния център за нестопанско право (снимка 1)    Лятно училище за НПО, 2014 г.(снимка 2)

Засаждане на дръвчета от екипа на БЦНП по повод 15 години от учредяване на фондацията (снимка 1) и обща снимка от официалния коктейл (снимка 2)  по повод годишнината през 2016 г.

 

Вероятно за всички ни предстоят още много предизвикателства, успехи и неуспехи, в нови периоди на развитието ни! Готови сме! Заредени да бъдем част от гражданския сектор на България.

И както някой мъдър човек е казал: "Правилният път е стръмният."

 


С благодарност към всички, които са доприенсли и допринасят БЦНП да е това, което е!

 

назад