cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

На 25 октомври ще се проведе workshop на тема “Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?”

20 Октомври 2017

 

 

В Къщата на гражданските организации стартира HR поредица, в която ще говорим за най-важния за всяка организация ресурс – хората.

Първото събитие от поредицата е практическо занимание на тема “Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?” и ще бъде проведено на 25 октомври, от 17.00 часа, в зала The HUB.

 

Разпознаваме ли признаците на непродуктивно поведение в офиса – главните виновници за стреса ? Стрес – всеки ден говорим за него, оправдаваме неуспехите си с него, свободно интерпретираме всяко наше настроение или липса на мотивация с него. Но разбираме ли го? Всеки ден чуваме от хората около нас или самите ние казваме „Стресиран съм!”.

Какво можем да направим?
Добрата новина е, че всички начини за превенция и противодействие са напълно безплатни и лесно приложими. Само трябва да се научим да разпознаваме симптомите на стрес и работна умора и да управляваме ежедневието си.

За кого е подходяща темата?
За всички въвлечени в работния процес.

Елате, ако:
• за вас е важно да бъдете здрави и продуктивни на работното място и пълноценни в личното си пространство и време;

• осъзнавате необходимостта да взаимодействате с другите членове на работния си екип и търсите начини да подобрите работната си среда и взаимоотношения в офиса;

• вие сте мениджър, който е отговорен към екипа си.

Какво предстои?
Ще проведем работилница и ще научим различни техники, чрез които да управляваме стреса и емоциите си. Ще говорим за конфликтите на работното място, причините за пораждането им и ролята на лошата комуникация в този процес. Както и защо много от мениджърите са ежедневно стресирани, ядосани и изморени.

Практическото занимание ще бъде водено от две дами, които определено имат опит в превенцията и овладяването на кризисни ситуации на работното място.

Слава Кръстева – Мениджър човешки ресурси, психолог, треньор с дългогодишен опит. Тя ще сподели изпитани методи  за това какво можете да приложите лично вие и какво можете да направите като мениджъри за своя екип.

и

Деница Андонова – Сертифициран специалист по здраве на работното място, която ще ни представи полезни гледни точки и техники, чрез които да повишите удовлетвореността и подобрите здравето във вашия екип.

 

Повече информация и интересни материали по темата ще намерите във фейсбук събитието: Как работната среда влияе на здравето и продуктивността ни?

 

Програма на събитието:

17.00-17.30 часа – време, в което можете да се запознаете с водещите практическото занимание и регистрация
17.30 – – 19.00 часа – провеждане на събитието
19.00 – 19.30 часа – време за дискусия

Краят на събитието е отворен:)

Вход – свободен.

Очакваме Ви!

 

Снимка: Pixabay

назад