cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ “ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КАЧЕСТВЕНИ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ В ОБЩНОСТТА – НЕОБХОДИМИТЕ ПРОМЕНИ”

15 Септември 2008

Програмен и аналитичен център за европейско право (ПАЦЕП) има удоволствието да Ви покани да вземете участие в организираната от него национална конференция – “Предоставяне на качествени социални услуги в общността – необходимите промени” .

 

На националната конференция ще се обсъждат правната рамка на качеството и контрола  на социалните услуги в общността, както  и стратегическия документ “Добра и ефективна регулация на стандартите за качество на социалните услуги в общността”, подготвени и представени от експерти на Българския център за нестопанско право/БЦНП/, както и възможностите за  подобряване на механизмите за контрол върху качеството на социалните услуги, представени от експерт на Агенцията за социално подпомагане.
 

Националната конференция ще се проведе на 26 септември 2008 г. (петък) в гр. София, в Парк-хотел Витоша, район Студентски град (до Техническия университет).    


ПАЦЕП поема разходите за придвижване до София с автобус или влак (сумите се възстановяват срещу представяне на билета), нощувка на 25 септември (при предварително заявяване) и храна по време на конференцията.

 

За потвърждение на участието и въпроси, можете да се обръщате на следните телефони:  02/988 81 66  ,  02/981 66 17    или на ел. поща: atanas@bcnl.org

 

Моля потвърдете Вашето участие до 19 септември (петък).

назад