cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Новият онлайн каталог на ДарПазар е вече тук - подаръци с кауза за колеги

20 Октомври 2020

Вярваме, че хората, с които работим всеки ден имат специално място в сърцата ни. Затова ДарПазар подбра специални предложения за подаръци с кауза, които да изненадат и зарадват ваш колега по различни празнични поводи – рождени и именни дни, пенсиониране, майчинство, повишение, годишнина. А защо не и просто, защото работите приятно и успешно в екип!

Повечето от продуктите са ръчно изработени с любов, от хора в трудна житейска ситуация, талантливи млади хора, био ферми в защитени територии, възрастни хора, които живеят в отдалечени места. Към момента, платформата обединява над 25 социални предприятия - малки бизнеси с мисия, които предлагат свои продукти.

Каталогът можете да разгледате тук

Пазарувайте с кауза. Дарете смисъл в полза на български социални предприятия!

ДарПазар е онлайн платформа за продукти и услуги с кауза – съвместна  инициатива на Български център за нестопанско право и Аксенчър България, която стартира през 2019 година. Mисията на www.darpazar.bg е да помага  на социални предприемачи да стигат до повече хора. Да са смели, да разказват за това, което правят, да търсят и намерят хората, които са готови да се свържат със смислени неща и да ги подкрепят.

 

 

назад