cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

„Пазарувай с кауза, дари сМисъл!“ - Базар на социалните предприятия 2018

26 Януари 2018

Скъпи приятели,


Какво по-хубаво през студените зимни месеци от стоплящи и добри жестове, като това да зарадвате своите близки с подарък. Сега можете да вложите #сМисъл  не само в жеста на подаряване, но и в самото избиране на своя подарък.

Български център за нестопанско право има удоволствието да ви покани на

Базар на социалните предприятия 2018

Базарът ще се проведе през 2 и 3 февруари 2018 година
от 10.00 до 20.00 часа, Сердика Център, Голямата ротонда /ниво -1/
София, бул. "Ситняково" № 48

 

 

Елате и вижте какви продукти и услуги предлагат социалните предприятия. Ще имате възможността да си купите детски книги и  плюшени играчки, ръчно изработени свещи, сапуни и бижута, чаени комплекти, билки и домашни сладка, хранилки за птици и много други полезни и интересни неща, произведени от социални предприятия. Повечето от предметите са ръчно изработени, а хранителните продукти са направени с внимание и #сМисъл за природата и за човека.

Повече информация за продуктите, които могат да бъдат закупени, търсете на фейсбук страницата на събитието: Базар на социалните предприятия 2018.

Пазарувайте #сМисъл, че дарявате за кауза, защото с всеки продукт, който закупите от Базара, ще подкрепите едно българско социално предприятие.

Базарът се организира в рамките на програма „ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА НЕСТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ" 2017/2018, реализирана от Български център за нестопанско право и съфинансирана от Фондация „Америка за България“ и Фондация УниКредит, с подкрепата на УниКредит Булбанк и TELUS International Europe. Медийни партньори на събитието са БНТ 1, Капитал и НПО портал.


Очакваме ви!

назад