cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Платформа „Социални политики” подготви „Бяла книга – ефективна подкрепа чрез социални услуги за уязвимите групи в България”

4 Септември 2009

Документът има претенцията да бъде „заявката” на гражданските организации за това как следва да се развиват социалните услуги в България. Изложените в него принципи са всъщност основните оси, които задължително трябва да изпълни една социална политика за подкрепа чрез социални услуги на уязвими групи, за да бъде тя успешна. Освен това, документът прави и оценка на de facto случващото се в България.

 

Всички организации, които работят в социална сфера са поканени да дадат своите коментари и бележки. За нас е много важно да получим Вашата обратна връзка за изложените в документа принципни позиции и най-вече предлагани препоръки, които следва да се приемат от правителството, за да се изпълнят в България изведените принципи.

 

До 23.10.2009г. може да изпратите своите коментари и обратна връзка по документа, както и да заявите Вашата принципна подкрепа (дори и само чрез електронна поща).

 

След обобщаване на обратните връзки и цялостното редактиране на документа, той ще бъде официално представен на отговорните институции.

 

Документът е изработен по проект на Платформа Социални политики със съдействието на Институт Отворено общество и Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

 


Документът може да изтеглите от линка по-долу, а обратната връзка може да изпратите на следния адрес: r.paneva@sosbg.org

 

Бяла Книга

назад