cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Покана за заявяване на интерес за участие в работна група за изработване на Проект на Закон за доброволчеството

16 Февруари 2011

 

Министерството на културата (МК) е взело решение да сформира работна група за изработване на Проект на закон за доброволчеството, в която ще бъдат включени представители на държавни институции и неправителствени организации.

 

Във връзка с отправената от МК покана към Българския център за нестопанско право да излъчи представители в работната група, молим всички организации, които проявяват интерес да участват в работата по законопроекта, да заявят своето желание и да определят свой представител за участие. За целта е необходимо да предоставят следната информация:

 

  • Име на организацията;
  • Име на представителя на организацията в работната група;
  • Електронна поща и телефон за контакти с представителя.

 

Номинираните представители трябва да имат опит в доброволческата сфера, в подготовката на правила и в участие в междуинституционални работни групи, както и да поемат ангажимент да отделят достатъчно време за редовно участие в срещите на работната група и работата по текстовете на законопроекта.

 

Информацията следва да бъде изпратена до 12 часа на 21 февруари до Български център за нестопанско право на следната електронна поща: info@bcnl.org.

 

Ако броят на желаещите да се включат надвиши квотата на неправителствения сектор в работната група, ще се определи механизъм, по който всички заявили интерес да бъдат информирани за работата на групата и те ще могат да се включват със свои предложения.

назад