cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Предмети на дейност

2 Септември 2020

Какво правят НПО-тата? Често работата на неправителствените организации в България остава неразбрана. В същото време, гражданският сектор е пълен с невероятни хора, движещи изключителни организации, които променят средата, подкрепят най-уязвимите, създават смисъл и дават шанс за достоен живот и бъдеще.  

 

“Предмети на дейност” е нашата нова кампания, която цели да покаже постиженията на хората в неправителствения сектор в България. Поканихме няколко двигатели на организации да се включат със своите лица и истории на промяна и с предметите, свързани с тези победи. 

 

Търсихме лични предмети с история – не доклади, не сертификати и пр. Знаем, че хората се свързват най-силно с истории, а предметите, особено личните, са силен и въздействащ визуален материал, който увеличава многократно ефекта на историята и дава по-човешки облик на каузите, за които искаме да разкажем. 

Следете нашата facebook страница в следващите две седмици, за да видите всички страхотни хора, които се включиха в кампанията с техните предмети и истории на въздействие.

Също така, каним целия граждански сектор да се включи в кампанията. Всеки може да пусне във facebook свой пост с хаштаг #предметинадейност – снимка (или селфи) с важен за него предмет, който символизира победа или промяна, и кратката история зад този предмет.

 


“Предмети на дейност” се случва благодарение на @CIVICUS: World Alliance for Citizen Participation. 

назад