cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Предстои среща за избор на членове на работна група за изготвяне на проект на Правилник за организацията и дейността на Съвета за развитие на гражданското общество

5 Декември 2017

На 11 декември 2017 г. от 10 до 13 часа в Гранитна зала на Министерския съвет ще се проведе среща за избор на представители на граждански организации за участието им в работна група за разработване на Правилник за организацията и дейността на Съвета за развитие на гражданското общество.

Всички граждански организации с интерес към темата и със желание да излъчат представил – член на работната група, са поканени на срещата. Изборът на членове на работната група ще се осъществи от представители на гражданските организации - участници в срещата, съобразно определени от тях критерии. Очаква се участниците в срещата трябва да излъчат до 10 представители /общо/ за членове на работната група.


За участие в срещата се изисква потвърждение за един представител на организация.


Моля да потвърдите участието си в срок до 7 декември 2017 г. на Ралица Величкова на тел. 02 940 29 18 или чрез електронна поща : r.velichkova@government.bg .

 

Снимка: БНР

назад