cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Счетоводни консултации за НПО в Къщата на гражданските организации

6 Ноември 2017
 
 
Една от вечните теми на НПО е счетоводно отчитане - как, кога, и кой го прави? И въобще – защо и какво от това? Любими въпроси от всички анкети и обратни връзки от обучения. 
 
След HR поредицата, БЦНП и 2МС Консулт ЕООД ще представят темата за финансово и счетоводно отчитане на НПО, с важни и актуални въпроси при облагане на стопанската и нестопанската дейност, отчитане по проекти, спазване на срокове за деклариране и др.
 
Започват дните на консултации по счетоводни теми в Къщата на гражданските организации, като при заявен интерес могат да бъдат развити и конкретни по-специфични счетоводни теми. 
 
Първият ден за консултации ще се проведе на 15 ноември от 10.00 до 12.00 часа в Къщата на гражданските организации, с формат представяне на ключови въпроси и сесия въпроси и отговори. Всеки, който иска да се включи трябва да се запише предварително на е-майл: magdalena@bcnl.org
 
Теми, които ще засегнем са: Общи правила на счетоводна отчетност и необходимост от счетоводител, нагледни примери "какво не се прави" (от счетоводна гледна точка), как наемаме хора в екипа, данък „уикенд“ важи ли за нас и други важни въпроси от данъчното облагане и финансовата отчетност. Срещата и консултациите са подходящи за директори и управители на организации.
 
Повече информация търсете във фейсбук събитието на инициативата.
 
Събитието е с вход свободен!
 
Снимка: Pixabay
назад