cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО

18 Март 2020

 

Страната ни е в извънредно положение и НИЕ трябва да бъдем отговорни и силни не само към хората, за които се грижим, с които работим,но и към всеки, който е в нужда. Гражданските организации са организации на хората и нека сме пример за солидарност и загриженост към хората и цялото ни общество.

 

Ето и какво предлагаме:

  • Всеки да се включи в Кампанията: ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО! Целта на кампанията е да покажем солидарност, да призовем към спокойствие и ред, да помислим и предприемем действия към хората, за които е грижим и да дадем надежда, че никой няма да бъде изоставен! Вижте подробности в описанието на събитието.
  • Публикуваме нашите истории, снимки и видеа, с хаштаг #ЩеСеСправим, като показваме нашата загриженост и действия по отношение на пандемията.
  • Мобилизираме който има възможност да помага и се включваме според възможностите си в координиран отговор на потребностите на хората в тази извънредна ситуация. Следете събитието ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО за повече информация. Пишете ни, за да координираме действията си. 

 

Бъдете здрави и заедно #ЩеСеСправим!

 

назад