cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

В Лабораторията на идеите няма невъзможни неща

7 Март 2019

На 28 февруари 17 герои от общността на VIVACOM Регионален грант се срещат в Къщата на гражданските организации. Те се събират отново заедно по покана за участие в третата традиционна общностна среща на Регионалния грант, която тази година е пълна с изненади и е  под формата на интерактивна игра - VIVA Lab/Challenges. Минутите чакане преди старта се оползотворяват в нови запознанства, разговори и споделени истории в залата на Зона 21.

Точно в 15:30 часа „Съдбата“ се появява на сцената, за да разясни правилата на играта. Героите се разпределя в един от 4-те отбора, а всеки отбор има своята уникална мисия да измисли и да предложи на българския телеком интересна, завладяваща и нова идея, която да превърне VIVACOM в:

  • По-щастливо работно място;
  • По-екологична компания;
  • По-социална компания;
  • По-свързана с местните общности компания.

За да спечелят сърцата на журито, което по-късно ще оценява предложенията, освен интересни и нови за VIVACOM, разработените идеи трябва да бъдат завладяващи и въвличащи служителите и доброволците на компанията и да се открояват с атрактивно и запомнящо се представяне. На финала всеки един от участниците в отбора, спечелил най-голям брой точки, ще спечели и специална награда – индивидуални таблети, осигурени от VIVACOM.