cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

В очакване на финалистите в конкурса за Най-добър бизнес план на неправителствена организация - 2 февруари е денят

2 Февруари 2018

Уважаеми колеги и приятели,

Български център за нестопанско право има удоволствието да Ви покани на официалната церемония по награждаване на

 

НАЙ-ДОБРИТЕ БИЗНЕС ПЛАНОВЕ В ПРОГРАМАТА „ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЗА НЕСТОПАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ" 2018

 

Събитието ще се проведе на 2 февруари 2018 г. от 17.00 часа в Сердика Център, Голямата ротонда /ниво -1/ (адрес: София, бул. "Ситняково" № 48)
 

 

 

 

Конкурсът за най-добър бизнес план се организира в рамките на програма „Предприемачество за нестопански организации“ за седма поредна година. Тази година в програмата се включиха 25 организации, от които 16 разработиха бизнес план. 8 от тях бяха поканени да се представят пред журито в конкурса с награден фонд от 40 000 лева. Журито е съставено от бизнес лидери и потенциални инвеститори, които имат отношение към дейността на нестопанските организации и социалното предприемачество. То ще избере петте най-добри идеи, между които ще се разпредели наградният фонд.

Церемонията по награждаване ще се състои в рамките на Базар на социалните предприятия 2018. Базарът ще бъде два дни – на 2 и 3 февруари 2018 в Сердика Център, Голямата ротонда /ниво -1/ (адрес: София, бул. "Ситняково" № 48). Не пропускайте да го посетите! Там ще можете да се запознаете и с някои от миналогодишните финалисти в Конкурса, които вече развиват успешно своите социални предприятия.  

Конкурсът за Най-добър бизнес план на НПО и Базарът са ежегодни инициативи на Български център за нестопанско право - част от усилията за подкрепа на граждански организации да развиват предприемаческите си дейности и така да реализират целите си по-добре. Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ 2017/2018, реализирана с подкрепата на Фондация „Америка за България" и Фондация УниКредит и в партньорство с  УниКредит Булбанк и Telus International. Любезен домакин тази година на инициативата е търговски център Сердика Център.

С медийното партньорство на Българска национална телевизия, Капитал, НПО Портал.

 

назад