cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Входната анкета към Lab4e остава отворена до 26 ноември включително

22 Ноември 2017

Осигуряване на финансиране, маркетинг и реклама на продуктите и планиране и развитие на нови идеи са сред водещите предизвикателства на организациите, заявили участие Lab4e до момента. Анкетата, която е входната карта за Лабораторията за ноу-хау в сферата на социалното предприемачество, оставяме отворена малко по-дълго от първоначално обявения срок. Ако сте ЮЛНЦ, което развива свързана с мисията си стопанска дейност в рамките на организацията или като самостоятелно дружество, собственост на организацията, ще можете да направите крачка към откриването на нови възможности за развитието на предприемаческите си дейности, като попълните анкетата за включване в Lab4e до 26 ноември включително.


Една от задачите ни в Лабораторията ще бъде да потърсим отговори именно на онези предизвикателства, които сами посочвате в анкетата като най-често срещани. Първата ни среща ще бъде през декември, като ще поканим всички организации, попълнили анкетата и изразили желание за развитие на предприемаческите си дейности. По време на срещата ще споделим вдъхновяващи примери на социални предприятия в чужбина и ще поговорим за възможностите, които Лабораторията ще даде на онези от вас, които са готови да се включат в учебните пътувания до Холандия и Италия и да развият социалните си предприятия благодарение на наученото.


Създаваме Lab4e, защото знаем, че експертната подкрепа (от опит) е задължително условие за успех, а споделянето и насърчителната среда правят успеха по-голям – правят го общ, а за социалното предприемачество общият интерес е водеща цел.


Попълнете анкетата и вижте какво ви очаква в Lab4e!

 

------------------------------------------------------ www.eufunds.bg ------------------------------------------------------

Проектът „Лаборатория за ноу-хау в сферата на социалното предприемачество“ е финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

 

назад