cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

ВЛЕЗ В DARPAZAR.BG

4 Декември 2019

„Ако те няма онлайн, значи не съществуваш.“

Това умозаключение на съвремието ни се потвърждава всеки ден. И макар всички да знаем, че животът извън онлайн пространството е този, без който не можем (а не обратното), именно онлайн пространството е онази част от живота ни, без която светът ни щеше да е много по-тесен и ограничен. А животът е дар и заслужава да бъде изживян пълноценно - и онлайн, и офлайн.

Е, представяме ви ДарПазар: едно място в онлайн пространството, където ще намерите много смисъл – хора, които работят повече, отколкото говорят, каузи, които заслужават да бъдат подкрепени, организации, които могат да обогатят света ви. На преден план ще видите продукти и услуги с кауза. И можете да си поръчате от тях. Но трябва да знаете, че зад всеки продукт или услуга стоят много хора и техните организации - вдъхновени, трудещи се, с усилия и съпричастие, с вяра и неуморни действия за промяната към по-добро. И с надежда – че пазарувайки с кауза от ДарПазар, вие ставате част от един по-широк свят, в който има достойно място за всеки.

ДарПазар е платформа, която ще ви свързва с каузи и хора, които можете да подкрепите, купувайки си нещо, изработено с мисъл за човека и природата. Разгледайте над 200 продукта и услуги с кауза, качени в момента на платформата, и (си) поДарете смисъл. А за наближаващите коледни празници можете да украсите дома, трапезата и елхата си с неповторими коледни изделия – и да разкажете на гостите си историята на всяко от тях. За да направим заедно света още по-широк.

Платформата ДарПазар създадохме заедно с Аксенчър България. Компания, която е социално отговорна и за която има значение как живеем тук и сега. Повече от година и половина работихме по подготовката на платформата и вярваме, че ще продължим заедно да даваме възможност на хората и техните организации да се развиват, да намират съмишленици и заедно да обогатяваме света си, като го правим едно по-добро място за всички ни.

Платформата е част от усилията на Български център за нестопанско право да подкрепя гражданските организации в България, които работят за разрешаване на различни социални проблеми, да бъдат по-видими, по-достъпни и по-успешни - защото техният успех означава успех за всички ни.

Пазарувай с кауза, Дари смисъл на www.darpazar.bg 

назад