cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Заедно можем всичко!

15 Април 2019

2018 година отмина. Толкова бързо, че вероятно вече сме забравили голяма част от случилото се през нея. Бързината, с която се случват събитията обаче, не бива да ни лишава от времето за необходимата равносметка. Паметта за успехите и неуспехите е отправна точка за настоящите ни действия, чрез които определяме бъдещето си. Ето защо годишният доклад за дейността ни има специално място сред всичко, което правим.

„Ние сме лепилото на обществото“1 са думи, най-ярко описващи обществената роля, която имаме – не само ние, БЦНП, но и всички граждански организации. Лепилото скрепя един за друг различни елементи - запълва пукнатини между тях или ги моделира по нов, по-устойчив начин. Това сме ние, сдружените и работещите в полза на обществото граждани – които с действията си укрепваме и помагаме за изграждането на общата ни конструкция. В тази обща картина БЦНП имаме и една специална мисия – да укрепваме здравината на самото „лепило“. Уверени в това, че има смисъл и че заедно можем всичко, ще продължаваме да го правим.

А сега споделяме резултатите от работата ни през изминалата година с надеждата за изграждането на все по-здрави, включващи и пълноценно работещи конструкции в обществото ни.

Годишен отчет на БЦНП за 2018 г.

 


1“The Glue of Society“, Economist, July 16, 2005, p.13-15

назад