Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК

Баскетболна среща за граждански активизъм с Иво Иванов – стани част от публиката

13 Юни 2023

Тази неделя баскетболът ще говори за гражданските ни права с гласа на журналиста и писател Иво Иванов. На 18 юни ще се съберем в Зала „Баскетбол“ на Национален Стадион „Васил Левски“, София, за да спортуваме, да се забавляваме и да говорим за това, което ни е важно..., а и за да съберем остатъка от сумата за наградния фонд на конкурса Граждански Будилник 2023 и за организирането на Фестивала за изкуство и права ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК 2023. Тази година си поставихме смела цел – 10 000 лв., които благодарение на десетки дарители почти събрахме и сега ни остават едва 63 лв. до заветната цел. Как можеш да ни помогнеш? Ела на събитието и стани част от публиката с дарение на място 10 лв.  

Точно в 10:00 часа ще започнем с тренировка за загряване, която ще се води от Иво Иванов. А след това, ще продължим със символичен баскетболен турнир, като в игрите ще се включи и самият Иво Иванов. Рефер на мачовете ще бъде международният съдия по баскетбол Борислав Пелтеков. 

С участието си в благотворителното събитие ще подкрепиш смели и съпричастни автори, които впрегнаха своя талант и креативен ум за конкурса „Граждански Будилник“ vol. 6 и създадоха социално ангажирано изкуство, разказващо за Доброто и съБуждащи света с призива: „Ние сме най-силни, когато помагаме на другите“. Печелившите ще наградим на 1 юли на Фестивал ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК в Топлоцентрала – София, Южен парк II. Тази година състезанието привлече вниманието на 85 талантливи автори, представяйки ни над 180 вълнуващи визуални и словесни художествени истории, прославящи силата на солидарността и взаимопомощта под мотото „Свързани в Доброто: Силата да си помагаме“. Посвещаваме на изкуството и правата този фестивален маратон, който ще продължи от 10 до 22 часа и ще съчетае в себе си за всекиго по нещо – забавление, игри, музика, спорт и качествено съдържание.

Е, неделя от 10 часа в зала „Баскетбол“ с нашите партньори от БК "БУБА Баскетбол" те очакваме! Запиши се като попълниш този онлайн формуляр.

назад