Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК

Design Thinking за служители - благотворителен урок с Моника Ковачка-Димитрова

12 Април 2023

Искате ли заедно с колегите от вашата компания да форматирате начина си на мислене така, че да работи най-добре за услугите, които предоставяте? Специално за вашия екип сме подготвили обучение по Design Thinking, което ще ви помогнете да усвоите метода, докато подкрепяте добра кауза!

Design Thinking (Дизайн Мисленето)* е метод за решаване на комплексни проблеми чрез силна емпатия към човека, който има проблема, и по този начин - създаване на иновативни решения. В рамките на един час, ще се запознаете с метода и ще го пробвате на място. Така ще откриете как този начин на мислене може да се прилага във вашата работа или ежедневие и ще подобрите своите способности да решавате комплексни проблеми, а като страничен ефект - ще станете и по-иновативни.

Урокът ще се води от Моника Ковачка-Димитрова, която се занимава с Design Thinking от 2012 г. в SAP за създаване на софтуерни продукти, подобряване на услугите и стимулиране на иновативността на софтуерните разработчици.   

 

Какво е важно да знаете:

  • Благотворителният корпоративен билет е на минимална стойност - 500 лв.**, с който ще подкрепите наградата на 1 талантлив творец в конкурса "Граждански Будилник" vol.6
  • Всеки 1 благотворителен корпоративен билет важи за група до 10 служители. 
  • За дарената сума БЦНП ще издаде удостоверение за дарение на компанията.
  • Датата и часът на урока ще се уговорят допълнително съгласно възможностите на групата.
  • Мястото на урока ще бъде в офиса на компанията.
  • Урокът е с продължителност 1 астрономически час и се провежда еднократно.

 

Как да запазите час за груповия урок:

1. Попълнете формуляр за регистрация. Срокът за записвания е до 5 май 2023.

2. Вземете благотворителен корпоративен билет, като направите дарение на минималната стойност - 500 лева.

По банков път:

Титуляр на банковата сметка: Фондация БЦНП

IBAN: BG16UNCR70001522353187

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк АД

 

Или онлайн през PayPal:

Всички дарения са защитени от системата на PayPal

 
 
*Design Thinking методът се използва от години в разработката на продукти и услуги в бизнес средите. В същото време самият структуриран процес помага на екипите да реализират креативната работа и да изследват проблема през очите и усещанията на човека, които го има и по този начин да се създават решения, които са изключително нужни и точни. Започва се с разбиране на това, което знаем за точната ситуация и проблема, последвано от проучване на това, което все още не знаем, създаване на персона, и парафразиране на точното предизвикателство, за да вложим емпатия и да положим основите на решение центрирано около човека.
 
Едва след това търсим възможни решения, правим прототипи, които да проверим, че работят и вече може да преминем към реализация на решението. Това може да отнеме от 1 час до 1 месец, но понеже сме валидирали потенциалните решения в цялостност е много по-ефективен начин, отколкото да започнем веднага да реализираме първата идея, която ни е хрумнала.
 
**В стойността на дарението са включени и разходите за организиране на обучението.
 

За организатора - Български център за нестопанско право

Български център за нестопанско право (БЦНП) е неправителствена организация в обществена полза. Нашата мисия е да подкрепяме хората в България да се сдружават свободно и да са граждански активни. Това правим повече от 22 години. За нас сдружаването и гражданските организации са повече от ценност – те са двигателят на гражданското общество.

Затова, за нас е особено важно все повече хора да разпознават гражданските организации около себе си, да бъдат съпричастни към техните каузи, да доброволстват и да се доверяват на силата да се свързваме в Доброто и да помагаме.

 

За връзка с нас

Ако имате въпроси или искате нещо да ни споделите, може да се свържете с нас на имейл: aylin@bcnl.org или по телефон: 0888 519 991, лице за контакт: Айлин Юмерова.

назад