Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

Спасителна програма: SAVE the SAVIORS

Кетъринг Бон Aпети

24 Април 2020
Кетъринг "Бон Апети" към фондация "Светът на Мария"

Богат и вкусен кетъринг, привлекателен и за небцето и за окото, все по-търсен напоследък за партита и събития. Приготвен професионално и с трогателна добросърдечност от хората с интелектуални затруднения, които обитават "Светът на Мария". Всичко това - допреди кризата. Тя обаче затвори партитата и събитията и не е време за кетъринг. Но пък се отвори друга възможност. Благодарение на подкрепата от инициативата SAVE the SAVIORS / Спаси спасителите, младежите от "Бон Апети" вече приготвят топъл обяд.

Първо, второ и трето - на съвсем ниска цена, колкото е себестойността, без никаква надценка - този обяд стига всеки ден до хора, които не могат да си позволят храна на реални цени. Благодарни са да го получават семейства на хора с увреждания, пенсионери с малки пенсии, останали без доходи безработни...Финансова печалба за "Бон Апети" няма, но печалба има. Тя е голяма и е за всички - предприятието е спасено, един готвач и още десетина помощници /все млади хора с интелектуални затруднения/ вече имат нови умения, които ще са им от полза и когато кризата свърши.

А 20 души в София са топло нахранени - с обяд и внимание. Засега са 20, но от "Бон Апети" казват, че могат и искат да нахранят 70. И ще го направят с допълнителната подкрепа от SAVE the SAVIORS.


SAVE the SAVIORS - за са спасим спасителите!

  

назад