Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК

Включи се в баскетболна тренировка с кауза, водена от писателя и спортен журналист Иво Иванов

30 Март 2023

„Всеки човек притежава свой собствен микросвят и всички ние се носим, подхвърляни от обстоятелствата, в привидно произволни посоки. Понякога обаче орбитите ни се пресичат по красив и мистериозен начин и ни карат да вярваме, че може би в хаоса ни има ред и в реда ни има хаос.“

 

Казват, че когато нямаш какво да кажеш, цитираш някого… Е, ние имаме много какво да кажем, но предпочитаме да започнем с думите на най-добрия писател сред баскетболистите и най-добрия баскетболист сред писателите у нас – Иво Иванов – който ще води благотворителна тренировка по баскетбол в името на ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА!

Убедени сме, че съдбата, по един или друг начин, намира как да пресече орбитите на хората, на които им пука за гражданските свободи. Така тя ни срещна с невероятния Иво Иванов, който като нас вярва в силата на гражданското сдружаване. Надяваме се, че така ще се засечем и с теб на баскетболното игрище.

С участието си в благотворителното събитие ще подкрепиш общата ни мечта – да наберем сумата от 10 000 лв. за наградния фонд на талантливи творци – защитници на правата и гражданския активизъм. Това са смели и съпричастни автори, които впрегнаха своя талант и креативен ум за конкурса „Граждански Будилник“ и създадоха социално ангажирано изкуство, разказващо за Доброто и съБуждащи света с призива: „Ние сме най-силни, когато помагаме на другите“. Набраните средства ще подпомогнат съТворяването по най-добрия начин Фестивала за изкуство и права ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК на 1 юли 2023 г. в Топлоцентрала-София.

Влез в отбора на гражданските защитници!

КОГА?

  • 18 юни (неделя) 2023 г., от 10:00 до 12:00 часа.
  • Точно в 10:00 часа ще започнем с тренировка за загряване, която ще се води от Иво Иванов. А след това, ще продължим със символичен баскетболен турнир, като в игрите ще се включи и самият Иво Иванов. Рефер на мачовете ще бъде международният съдия по баскетбол Борислав Пелтеков.  

КЪДЕ?

  • Зала „Баскетбол“ на Национален Стадион „Васил Левски“, София - в партньорство с БК "БУБА Баскетбол"

КАК?

  • 50 лева* е минималната стойност на дарението, с което може да станеш част от играта с Иво Иванов.
  • Ако баскетболът не е твоят спорт, но мечтаеш да преживееш 2 часа лично време с Иво, може да влезеш в играта и като публика със същата стойност на дарението от 50 лева*.
  • Запази мястото си в играта с 2 стъпки:

1. Направи дарение за каузата на Граждански Будилник /минимална стойност на дарението – 50 лева/

Дарението може да се направи по банков път или онлайн:

Банкова сметка на БЦНП:

Титуляр на банковата сметка: Фондация БЦНП

IBAN: BG16UNCR70001522353187

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк АД

PaylPal акаунт:

Чрез PayPal акаунта на Фондация Български център за нестопанско право

*В стойността на дарението са включени и разходите за организиране на събитието.

2. Попълни този онлайн формуляр /за потвърждаване на дарението и споделяне на контакти за обратна връзка/

  • Срокът да запазиш мястото си в отбора е до 15 юни 2023.

 

Запази още днес място в баскетболната среща с писателя и спортен журналист Иво Иванов!

 

 

След като направиш дарението, не забравяй да се отбележиш и във Фейсбук събитието, където ще споделяме повече информация.

 

За организатора - Български център за нестопанско право

Български център за нестопанско право (БЦНП) е неправителствена организация в обществена полза. Нашата мисия е да подкрепяме хората в България да се сдружават свободно и да са граждански активни. Това правим повече от 22 години. За нас сдружаването и гражданските организации са повече от ценност – те са двигателят на гражданското общество.

Затова, за нас е особено важно все повече хора да разпознават гражданските организации около себе си, да бъдат съпричастни към техните каузи, да доброволстват и да се доверяват на силата да се свързваме в Доброто и да помагаме.

 

За връзка с нас

Ако имаш въпроси или искаш нещо да ни споделиш, може да се свържеш с нас на имейл: budilnik@bcnl.org или по телефон: 0888 519 991, лице за контакт: Айлин Юмерова.

 

назад