Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК

Започна онлайн гласуването за ИЗБОРА НА ПУБЛИКАТА в шестото издание на конкурса ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК

2 Май 2023

Краен срок на онлайн гласуването: 24 май 2023 г.

Бъдете част от онлайн журито и направете ИЗБОРА НА ПУБЛИКАТА! За нас е огромно удоволствие да представим творбите на тазгодишните участници в ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК!

Тази година за конкурса „Граждански Будилник“ получихме 85 кандидатури на автори, които споделиха над 180 вълнуващи визуални и словесни художествени истории за силата да си помагаме. Докато експертното жури оценява творбите, вие може да направите ИЗБОРА НА ПУБЛИКАТА!

Онлайн гласуването във Facebook започна! Подкрепете любимата си творба (или творби) в съответната категория на конкурса „Граждански Будилник“ vol.6, като СПОДЕЛИТЕ избраното произведение на Facebook стената си. Трима от вас, изпълнили условията за участие, ще получат награда. Очакваме вашия глас до 24 май!

Онлайн гласуване

От 24 април до 24 май 2023 г., 23:59 часа тече онлайн гласуване във Фейсбук страницата на ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК.

Необходимо е единствено да споделите (видимо за всички, не само за приятели и последователи) на стената си във Фейсбук едно или няколко изображения по избор на любимата (любимите) си фотография(и), илюстрация(и) или текст(ове) от съответния албум във Фейсбук страницата на конкурса:

>> Категория „Фотография“

>> Категория „Илюстрация“ 

>> Категория „Текст“

Авторите на творбите, получили най-голям брой споделяния в своята категория, ще бъдат удостоени със специален приз „Изборът на публиката“.

Благодарение на подкрепата на десетки дарители, успяхме да наберем 8877 лв. в дарителската кампания на Граждански Будилник, които ще бъдат разпределени за отличените автори и организацията на фестивала „Граждански будилник“ 2023.

Награди за публиката

Подкрепете най-любимата си творба (или творби) и трима от вас ще получат награди. Тегленето на печелившите ще се извърши на случаен принцип измежду всички гласували. Имената им ще бъдат обявени и наградите им ще бъдат предоставени по време на Фестивала на ГРАЖДАНСКИЯ БУДИЛНИК 2023 на 1 юли 2023 г. в ТОПЛОЦЕНТРАЛА - София - ул. Емил Берсински" №5.

 

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА ГЛАСУВАНЕ ЗА НАГРАДАТА „ИЗБОРЪТ НА ПУБЛИКАТА“ В КОНКУРСА ЗА СОЦИАЛНО АНГАЖИРАНО ИЗКУСТВО „ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК“ 2021

 

__________________________

Конкурсът се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ 

 

 

назад