Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

Новини

БЕЗПЛАТНИ ПРАВНИ КОНСУЛТАЦИИ ЗА ЮЛНЦ В ПЛОВДИВ

18 Април 2003

Успешно приключи първият етап от разширената стажантска програма за студенти – юристи от правните клиники по нестопанско право, организиранa от Български център за нестопанско право.


Крум Цветков - студент в четвърти курс в Юридическия факултет на Пловдивски университет “Св.Паисий Хилендарски”, премина двуседмичен практически курс на обучение по нестопанско право, който се проведе в офиса на БЦНП в София за времето от 07.04 до 18.04.2003 г.
Програмата ще продължи с едномесечна практика в “Център за социална адаптация” – Пловдив, изтъкната нестопанска организация в региона. Стажантът ще консултира безплатно местни организации по актуални правни проблеми.
Съдействие при провеждането на практиката ще оказва и Регионален съюз на нестопанските организации - Пловдив /бившия ЦНСО/. БЦНП ще продължи да организира обучение и за студенти от правните клиники от университетите във Велико Търново и Русе, за да даде възможност за придобиване на практически познания в областта на нестопанското право. Всички, които проявяват интерес към програмата, могат да получат информация на телефоните на БЦНП или на e-mail: info@bcnl.org

назад