cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

Д-р Боряна Димитрова е новият член на настоятелството на БЦНП

2 Април 2021

Щастливи сме да кажем Добре дошла на Боряна Димитрова като член на Настоятелството на фондацията. В последните години тя е важен наш съмишленик в зашитата на гражданските каузи и ценности като обществена личност с непоколебима позиция за върховенството на правото, защитата на човешкото достойнство и права.

Боряна е социолог с дългогодишна практика в социалните и политически проучвания, университетски преподавател, основател и собственик на една от най-големите независими агенции за социални и маркетингови проучвания в България Алфа Рисърч. Ръководител е на над 200 национални и международни изследователски проекти. Има многобройни публикации в периодичния печат, в научни списания в България и чужбина. Член е на Европейската и Българската асоциации на изследователите на общественото мнение и маркетинга /ESOMAR и BAMOR/, на борда на Института за пазарна икономика /ИПИ/ и на Института за изследване на близкото минало.

 

 

Изказваме и нашето уважение и благодарност към доц. Велина Тодорова, която имаше два последователни мандата в Настоятелството. В няколко реда не можем да опишем общата ни работа по законодателството за гражданските организации, съвместните инициативи за въвличане на студентите в темите на гражданското общество и защитата на уязвими групи – деца, хора с увреждания, кампаниите за развитие на модерни и отговарящи на стандартите на правата на човека политики и др.  Тя винаги ще бъде неразделна част от Български център за нестопанско право!

От целия екип БЦНП

назад