Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

Новини

Ива Дойчинова е новият член на настоятелството на Български център за нестопанско право

18 Март 2022

Вълнуваме се да кажем едно топло и сърдечно Добре дошла на Ива Дойчинова в ролята й на член на Настоятелството на фондацията. Тя е безценен наш съмишленик, който припознава каузите и темите, по които работим през последните години. Тя е истински граждански активист и партньор в защитата на гражданските инициативи и ценности и се радваме, че ще продължаваме да работим заедно рамо до рамо!

Ива е журналист и активист. Нейният професионален път в радиожурналистиката започва в програма „Хоризонт“ на БНР. Впоследствие е поканена от създателите на първото частно Радио ФМ+ да се присъедини към екипа му. В продължение на 14 години там тя е водеща на предаванията „Трамвай желание“, „Ива и Джон“ и „Закуска с Ива“.

От 2000 до 2006 г. Ива Дойчинова е „Програмен мениджър“ на петте  основни екипа на частната медия: София, Бургас, Варна, Благоевград и Стара Загора.

Ива се присъединява към сутрешния екип на БНТ „Денят започва“, където води теми , свързани с образование, екология, здраве и културната част на блока. От 2007 до 2011 г. е част от екипа на btv като водещ на предаванията „Часът на мама“ и „Денят е прекрасен“. Дойчинова е основател на кампанията „Будител на годината“. Посланик е  на UNICEF в кампанията „Един пакет, една ваксина“, посветен на борбата срещу тетануса в най-бедните страни по света. Неотлъчно подкрепя редица събития и инициативи на БЦНП, сред които и конкурса за социално ангажирано изкуство ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК в ролята си на водещ.

Използваме възможността да благодарим на г-н Любен Панов, който отстъпва място на Ива. С нашата усърдна работа през годините ние успяхме да допринесем и развием гражданските организации така че по-свободно и проспериращо гражданско общество съществува в България. Искаме да изразим нашата благодарност и признание към г-н Панов като един от най-важните хора, участвали в създаването и изграждането на организацията, за отдадеността му към мисията ни и за подкрепата към екипа. Любен Панов винаги ще бъдете неразделна част от Български център за нестопанско право!

От целия екип на БЦНП

назад