cookies-icon
Ние използваме бисквитки
(Не са ядливи)
Добре или Информация
Затвори
Начало Начало Начало Търсене Facebook EN

Новини

КАКВИ СА РАБОТНИТЕ НУЖДИ НА ГРАЖДАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ - АНКЕТА

5 Март 2021

Ако сте представител на гражданска организация или специалист, който работи на свободна практика, вашето мнение е ценно и ще бъде крайно полезно за нас да отделите 8 минути, за да попълните тази АНКЕТА.

ЦЕЛТА е една – да продължаваме да превръщаме Къщата на гражданските организации в едно още по-адаптивно и актуално споделено работно пространство за хора, посветили труда си на граждански значими каузи.

ЗАЩО?

Защото… Годината е 2021. Маршрутът от леглото до работното място става все по-кратък. Работим предимно от дома и както всяка една новост – и този трудов режим носи своите позитиви, но и недостатъци. Комуникацията с колеги става по-мудна. Планиране, съгласуване и обсъждане по тема отнема повече време, а цялостното усещане за изолираност и самота накланя везната към това да не чувстваме необходимия комфорт на жиботното си (живот+работа) място.

Междувременно Къщата на гражданските организации временно премина във виртуален режим на работа. Тя е онлайн, но екипът й е все така активен и деен и продължава да търси нови начини, по които да развива услугите на тази обща споделена мечта – работно пространство за хора и организации с мисия. Ето защо ви каним да станете част от нашето допитване по отношение на работните нужди на гражданските организации. Кои са нещата, които биха превърнали едно пространство в идеалното място за работа? От какво се нуждаете, за да организирате работния си процес и без какво не можете да се справите в рамките на работния ден? Това е само една малка част от въпросите, които отправяме към вас.

Подкрепете ни, като попълните анкетата ТУК и я споделете с ваши колеги, партньори и съмишленици от нестопанския сектор! Очаква ни вълнуваща година, а едно от най-необходимите и актуални умения днес е адаптивността. Къщата се адаптира.

 

назад