Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

Новини

Кой ще определи най-добрия бизнес план на НПО в Let’s GO 2023

15 Май 2023

16 граждански организации влязоха в Let’s GO 2023 готови да събират нови знания и умения за стартирането на бизнес с кауза. Да създадеш бизнес план от празен лист хартия е повече от трудна задача. Това е предизвикателство, с което не всеки е готов да се захване, но социалните предприемачи са от този тип хора, които не се отказват пред трудности. Тези 16 смели екипа вече са готови да се впуснат в надпреварата за най-добър бизнес план за НПО за 2023!  

Кой ще определи победителите? Журито на Let’s GO e група от професионалисти, постигнали много е сферите си. Хора, които не само са добри в това, което правят, но и са готови да подкрепят стартиращите, защото знаят, че успехът на един е успех на всички. Те имат нюх за добър бизнес и око за оценка на потенциала на идеите. Ето го и журито! 

Петя Дюлгерова, Програмен директор, Развитие на медиите, Фондация "Америка за България"

Петя Дюлгерова се присъедини към Фондация Америка за България през януари 2022 като Програмен директор, Развитие на медиите. Преди това, тя бе мениджър проекти за България и Северна Македония във Фондация за свободата Фридрих Науман. Сред проектите, по които е работила е и Черна книга на правителственото разхищение в България, която съдържа (видео) истории на разследващи журналисти за това как неефективно се харчат парите на данъкоплатците.

Тя е била член на журито на Forbes България в класацията им за най-талантливите 30 млади българи под 30 години, както и на конкурса за умения за водене на дебат на немски език.

Петър Торнев - Управляващ Директор на Технологичния център на Аксенчър в България и член на борда на AIBEST

Работи в IT сферата повече от 18 години. Зaвършил е “Компютърни системи и технологии“ в  Технически Университет - Варна. Става възпитаник на Harvard Business School, след като завършва програмата за Leadership Development през 2015 г. През 2020 г. завършва EMBA в Американския Университет в България.

Интересува се и се занимава с трансформация и усъвършенстване на лидерския потенциал и образование в България. Допринася за развитието на стратегии и иновативни решения в облачните технологии, киберсигурността, онлайн тръговията, мениджмънта, както и за прилагането на политики, свързани с културното, възрастовото и половото разнообразие в компаниите.

Борислава Владимирова, Corporate Citizenship Lead

Борислава Владимирова е част от екипа на Аксенчър България от 2016 г. Паралелно съвместява две роли в компанията – на Corporate Citizenship Lead и координатор на административните дейности по отношение на безопасност и сигурност, планове за непрекъснатост на бизнеса, организиране на вътрешни събития и др.

Интересите ѝ са в областта на развитие на социално-отговорните активности в компанията и управление на проекти.

 

Виктория Блажева - първи вицепрезидент, директор „Марктеинг и комуникации за Централна и Източна Европа, УниКредит груп

Виктория Блажева е първи вицепрезидент, директор Маркетинг и комуникации за Централна и Източна Европа на УниКредит груп. От 2020 до 2022 г. е директор „Стратегия и бизнес“ на УниКредит Булбанк, а преди това над 10 години ръководи „Връзки с обществеността и комуникации“ на българската банка.

Виктория е в борда на директорите на Тръст за социална алтернатива и в борда на Harvard Club of Bulgaria. Член е на Съвета на жените в бизнеса и на Европейската асоциация на комуникационните директори. Изнасяла е лекции в областта на маркетинга, комуникациите и социалното предприемачество в различни програми и конференции. Води курса за „Корпоративни комуникации“ в българското представителство на London School of PR.

Завършила е MBA в Warwick Business School. Говори английски и италиански.

Захарина Вецева - директор "Корпоративни комуникации и КСО", Telus International Bulgaria

Захарина отговаря за рекламната комуникация, управлението на бранда и всички социално-отговорни активности на компанията, която в България има над 4 000 служители. Като част от TELUS International Bulgaria, e провеждала редица доброволчески активности в различни направления с общо над 6 000 участници. Всяка година компанията разпределя и 170 000 лв. чрез фондацията на TELUS International в България за проекти в сферите на здравеопазване, околна среда и образование. 

 

Женя Димитрова, Ръководител на отдел "Недвижими имоти", CMS Sofia

Женя Димитрова е адвокат с над 20 години професионален опит. Оглавява практика Недвижими имоти в Си Ем Ес София, най-голямата международна адвокатска кантора в България. Като част от екипа на Си Ем Ес, консултира едни от най-значимите сделки в сектора през последните години. Тя е активен участник в дейността на фирмата, свързана с подкрепа на социални проекти в България и чужбина и дарителство. Преди да се присъедини към екипа на Си Ем Ес, Женя работи като правен консултант по проект JOBS на Програмата за развитие на ООН (UNDP), насочен към прилагането на специфични инструменти за подпомагане на предприемачеството, към създаването и укрепването на микро и малки фирми и на възможности за заетост и трудови доходи в икономически изостанали общности.

 

 

назад