Затвори
Начало Начало Начало Търсене EN

2014-2020

Проект "Бизнес с мисия" (2016 - 2018)

2 Ноември 2016
Проектът цели да подкрепи програмата за социално предприемачество, която се организира от Български център за нестопанско право. Програмата за социално предприемачество има за цел да подкрепи свързана с мисията стопанска дейност на нестопанските организации в България и да популяризира техния пример. Тя се финансира от Фондация „Америка за България" и Фондация УниКредит и е подкрепена с участието на експерти от УниКредит Булбанк в различните етапи на програмата.

Програмата има няколко етапа:
  • Първи етап - Организиране на обучения, свързани с развитието на бизнес идеите на участващите в програмата неправителствени организации, сесии за подготовка на бизнес план, както и показване на примери за успешно социално предприемачество в България.
 
  • Втори етап - Подготовка на бизнес идеи и консултации.
 
  • Трети етап - Конкурс за най-добър бизнес план на неправителствена организация - разработените бизнес идеи ще бъдат представени пред жури, което ще определи победителите. Отличените проекти ще получат финансиране за реализирането им.
  • Четвърти етап - Подкрепените бизнес идеи ще получат менторска подкрепа от служители на УниКредит Булбанк и представители на други компании.


Период на проекта: Май 2016 - Май 2018

Стойност на проекта: 75 000 евро от Фондация УниКредит; Финансиране от Фондация Америка за България в рамките на проект „Продължаваща и разширена подкрепа за организациите на гражданското общество"

 

 

 

 

назад